Vrt i okućnica dio su Vašeg stambenog prostora, važan Vama i značajan nama jer ćemo mu pokloniti pažnju kako bi zabljesnuo, stvoren, njegovan i održavan, Vama na korist i na ponos.

U suvremenom gradu zelene površine dobivaju nov, ali jednako važan značaj kakav biljni svijet oduvjek predstavlja čovjeku. To mogu biti cvjetnjak, povrtnjak, travnjak ili balkon, terasa ili sjenica. To je mjesto potencijala i mogućnosti. Tamo ćete napraviti snjegovića zimi, proljeće će tamo pristupiti Vama, ljeti ćete čuti pjev ptica u zoru i žuborenje potočića, a jesen će se šareniti pod Vašim prozorom.

Prvenstveno je to prostor namijenjen odmoru, opuštanju i uživanju, prostor za vedrinu, nadahnuće, inspiraciju i rasadište ideja, mjesto druženja s obitelji i prijateljima, Vaše mjesto predaha i sanjarenja, mjesto romantike, Vaše skrovište i utočište gdje ćete obnavljati snagu i svakodnevno “puniti baterije”, mjesto mira i doma. Također je to mjesto u kojem do punog izražaja može doći Vaša kreativnost i maštovitost.

Sve što očekujete od vrta i od vrtlara mi cemo nastojati u potpunosti ostvariti. Imat ćete svu našu pažnju, uslužnost, pedantnost, urednost i odgovoran odnos prema poslu. Mi se bavimo tzv. funkcionalnim dizajnom, svoj posao živimo i doživljavamo kao svakodnevnu ljepotu i umjetnost u službi čovjeka. I kao što ljepota ima toliko koliko ima ljudi tako je naš pristup podređen Vama i Vašim željama i preferencijama, fleksibilan i prilagodljiv Vašem vrtu i Vašem vremenu. U svakom vrtu može se realizirati gotovo sve, uz optimalan odnos mašte, vremena i novca. Jer kako kaže Hugh Johnson: “Ne postoje dva ista vrta, niti dva ista dana u jednom vrtu.”