O nama

Vrt i okućnica dio su Vašeg stambenog prostora, važan Vama i značajan nama jer ćemo mu pokloniti pažnju kako bi zabljesnuo, stvoren, njegovan i održavan, Vama na korist i na ponos.

U suvremenom gradu zelene površine dobivaju nov, ali jednako važan značaj kakav biljni svijet oduvjek predstavlja čovjeku. To mogu biti cvjetnjak, povrtnjak, travnjak ili balkon, terasa ili sjenica. To je mjesto potencijala i mogućnosti. Tamo ćete napraviti snjegovića zimi, proljeće će tamo pristupiti Vama, ljeti ćete čuti pjev ptica u zoru i žuborenje potočića, a jesen će se šareniti pod Vašim prozorom.

Prvenstveno je to prostor namijenjen odmoru, opuštanju i uživanju, prostor za vedrinu, nadahnuće, inspiraciju i rasadište ideja, mjesto druženja s obitelji i prijateljima, Vaše mjesto predaha i sanjarenja, mjesto romantike, Vaše skrovište i utočište gdje ćete obnavljati snagu i svakodnevno “puniti baterije”, mjesto mira i doma. Također je to mjesto u kojem do punog izražaja može doći Vaša kreativnost i maštovitost.

Sve što očekujete od vrta i od vrtlara mi cemo nastojati u potpunosti ostvariti. Imat ćete svu našu pažnju, uslužnost, pedantnost, urednost i odgovoran odnos prema poslu. Mi se bavimo tzv. funkcionalnim dizajnom, svoj posao živimo i doživljavamo kao svakodnevnu ljepotu i umjetnost u službi čovjeka. I kao što ljepota ima toliko koliko ima ljudi tako je naš pristup podređen Vama i Vašim željama i preferencijama, fleksibilan i prilagodljiv Vašem vrtu i Vašem vremenu. U svakom vrtu može se realizirati gotovo sve, uz optimalan odnos mašte, vremena i novca. Jer kako kaže Hugh Johnson: “Ne postoje dva ista vrta, niti dva ista dana u jednom vrtu.”

Pošaljite nam upit

  Ukratko o meni

  Soniboj

  Soniboj se rodio 3. siječnja 1979. godine u Čakovcu, odrastao je na obiteljskom imanju u Međimurju i zarana pokazao interes i ljubav za floru i faunu, njihova čuda i raznolikosti.

  Oduševljenje prirodom vodilo ga je prema školovanju za profesionalnog vrtlara.

  Školovao se u Marčanu, u Poljoprivrednoj i veterinarskoj srednjoj školi „ARBORETUM OPEKA VINICA“ – smjer vrtlar.

  Ta je škola osnovana još davne 1958. godine kao vrtlarska škola upravo zbog blizine poznatog (u Hrvatskoj i šire) arboretuma koji i danas ljepotom i šarolikošću biljnih vrsta oduševljava brojne posjetitelje, a ujedno služi i kao učionica na otvorenome budućim cvjećarima i vrtlarima, te pruža cjelovito i bogato znanje, a u tamošnji arboretum i njegov dvorac nije se teško zaljubiti.

  Znamo da prirodu treba poštivati, cijeniti, paziti i voljeti, pa će nam ona višestruko vratiti načinom na koji se prema njoj odnosimo…

  Na hrvatskom tržištu smo novost, ali ipak nas krasi bogato radno iskustvo. Nakon dvadeset godina rada u struci, osnivač, vlasnik i direktor Soniboj Posavec procijenio je da je spreman krenuti u samostalno poduzetništvo.